Gerjo-dresses signature start dark

Mart Visser damesmode: Altijd een elegante look

Gerjo-dresses signature closing dark

Ontdek de nieuwste collectie damesmode van Mart Visser bij Gerjo-Dresses.

Elk seizoen is er veel aandacht voor constructie en pasvorm, zodat elk figuur op haar mooist uitkomt. Een gunstige plooiverdeling, het gebruik van stretchmaterialen en doordachte belijningen zorgen voor een optisch slanker silhouet. Je vindt hier de nieuwste designer jurken.

Laat je inspireren door de nieuwste trends, perfecte pasvormen en leukste looks.

Stijlvolle looks in maat 34-50
Mart Visser heeft met ambacht, een grote liefde voor diverse luxe materialen, oog voor detail en het vrouwelijke silhouet een sterk signatuur neergezet. Mart Visser plaatst de vrouw op een voetstuk. Het merk staat voor een perfecte mix van schoonheid, zelfvertrouwen, stijl en succes; Op en top vrouwelijkheid. “Het is altijd mijn doelstelling geweest om met het ontwerpen van een confectielijn de jonge oma, haar dochter en de volwassen kleindochter te kunnen kleden.” Voor ieder moment is er een perfecte look en het merk biedt een brede snel wisselende collectie voor maat 34 t/m. 50. Of je nu op zoek bent naar kleine of grote maten; De dameskleding van Mart Visser geeft je altijd een goed gevoel.

Exclusieve dameskleding voor elke gelegenheid
Je voelt je super vrouwelijk in een item van Mart Visser of dit nu tijdloos is of trendgevoelig, uitbundig of ingetogen. Speciaal voor jou ontwerpt Mart Visser de mooiste kleding. Het is belangrijk dat de kleding niet alleen stijlvol, maar ook passend en comfortabel is. Het gebruik van stretchmaterialen en doordachte belijningen zorgen voor een optisch slanker silhouet.

Chat openen
1
Ontvang WhatsApp updates!
Hallo,

Wilt u ook foto's van onze nieuwe collecties ontvangen? Of, heeft u interesse in private shopping?

Laat het ons weten middels WhatsApp.

Groetjes,

Gerjo