Gerjo-dresses signature start dark

Over ons

Gerjo-dresses signature closing dark
Over Gerjo-dresses
Hoi, Ik ben Gerjo Safi Bouteraa; Uw gastvrouw bij GERJO dresses. Op 8 maart 2019 opende ik de deuren van de eerste dresses-shop op de Schoenmakersstraat 14 in hartje Roermond.
 
2019 was het beginjaar vol hoop! Corona in 2020 en gedeeltelijk in 2021 waren moeilijke jaren door lockdowns en beperkingen opgelegd door de overheid, waardoor ik heel proactief moest zijn om te kunnen blijven bestaan. Ik heb er alles aan gedaan en door de trouwe klanten en de steun van mijn man is dit gelukt!
 
Sinds 25 april 2023 is Gerjo Dresses verhuisd naar een nieuwe grotere locatie op de Bergstraat 14-16 in Roermond. Nu heeft de klant keuze uit meer dan 300 verschillende soorten jurken voor alle gelegenheden.
 
Hoe kwam het idee voor Gerjo Dresses en de ervaring/passie met de modebranche?
Na vele jaren als zelfstandig ondernemer gewerkt te hebben, ben ik in maart 2012 als manager bij Steps Roermond begonnen. Mijn missie was om deze winkel op de kaart te zetten.
Toen ik mijn doel had bereikt, was ik toe aan een nieuwe uitdaging en heb ik op 30 november 2017 ontslag genomen om even elders te werken. Maar, de binnenstad van Roermond was voor mij ‘the place to work’ en mijn ondernemerskriebels begonnen weer op te spelen. Met mijn opgedane ervaringen wilde ik mijn eigen winkel neerzetten.
 
In 2018 had ik het concept voor mijn winkel gereed en daarbij de nodige obstakels, die je als ondernemer op je pad tegenkomt, overwonnen.
 
Via Gemeente Roermond nam ik deel aan het project “Start je eigen droomwinkel”. Hier werd ik met advies en goede raad bijgestaan door het Starterscentrum Limburg en TopChange. Met hen heb ik me nog beter kunnen voorbereiden.
 

Wij heten u van harte welkom in onze winkel te Roermond.

Tot ziens!

Gerjo

Gerjo-dresses signature start dark

Handmade sjaals
uit Mahdia Tunesië

Gerjo-dresses signature closing dark

Mahdia is gelegen aan de kust een klein uurtje rijden van het vliegveld van Monastir. Een eeuwenoude stad die 3000 jaar geleden is gesticht door de Feniciërs en waar je als toerist gewoon tussen de locals op het terras zit en hun cultuur kunt voelen. Ook hier wonen en werken heel veel traditionele ambacht, zoals de weverijen.

In augustus 2021 zijn we na anderhalf jaar onze familie niet gezien te hebben weer teruggegaan naar Mahdia voor én vakantie én familiebezoek.

Zo ook kwam ik in gesprek met de wevers in Mahdia hoe ik maar vooral hoe zij de corona tijd hebben ervaren en hebben kunnen doorstaan omdat het totale toerisme uit Europa is weggebleven wat voor de wevers bijna de hele omzet is om van te leven.

Een overheid die niet (kan) helpen omdat het land sowieso niet over deze financiële hulpmiddelen beschikt zoals wij hier in Nederland dat kennen. Daar zijn de mensen dan afhankelijk van wat andere mensen hen aan hulp geven. Ze leven daar op het moment gewoon van dag tot dag. Ik ben ook bij de mensen thuis geweest en als je dan ziet dat een koelkast leeg is (dit gaat mij erg aan het hart) en dan mij hun handgemaakte sjaals als cadeau wilden meegeven, toen  zei ik STOP nee! Ik heb een ander idee. Ik ga je die sjaals betalen en we gaan er een project van maken.

Van iedere sjaal die bij GERJO DRESSES verkocht gaat worden gaat 5 euro apart in een pot, naast dat de prijs van de sjaals aan de wevers betaald zijn. 5 euro is gelijk aan 15 dinar, het dagloon van een wever. De handgemaakte sjaals zijn van zijden of van katoen gemaakt. De zijden sjaals zijn verkoop (44,95) en half zijden half katoenen sjaals  (29,95).

Hopelijk spreekt jullie dit project ook aan en komen jullie naar Gerjo Dresses Roermond om deze sjaals te kopen en zo de mensen direct ter plekke te helpen om hun bedrijf te kunnen doorzetten.

Ik hoop dat als ik volgende keer weer terugga ik namens GERJO DRESSES en jullie allemaal een volle pot met euro’s kan overhandigen aan de wevers. Ik zal jullie laten weten hoeveel er is gedoneerd. De bedoeling is dat ik te zijner tijd via een live stream op facebook zal doen.

Gerjo-dresses signature start

Verdien
jurkenpunten

Gerjo-dresses signature closing

Onze jurken zijn uniek
voor elke vrouw
Stijlvol, elegant
en casual chic

Laat uw naam registreren bij uw aankoop en spaar jurkenpunten voor kortingen tot 50% van de originele verkoopprijs.

U bepaalt zelf wanneer u uw jurkenpunten wilt inleveren.

Chat openen
1
Ontvang WhatsApp updates!
Hallo,

Wilt u ook foto's van onze nieuwe collecties ontvangen? Of, heeft u interesse in private shopping?

Laat het ons weten middels WhatsApp.

Groetjes,

Gerjo